Bel ons: 020 - 497 32 74

Reparatie & Diagnose

 

Diagnose stellen

Alvorens te beginnen aan de reparatie van een klacht voeren wij eerst een diagnose uit. Uit deze diagnose zal in de meeste gevallen blijken wat daadwerkelijk een probleem veroorzaakt. Wij beschikken over de modernste uitlees- en diagnose apparatuur om snel en effcient te kunnen werken. 

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken worden onze medewerkers bijgeschoold en worden cursussen gevolgd. 

 

Reparatie

De reparatie van technische en optische schades kunnen wij volledig verzorgen. U kunt altijd langskomen voor een prijsopgave. Wij schatten dan zo goed mogelijk de schade in, en geven u een eerlijk advies.

 

Hybride onderhoudsservice

Hybride auto’s en elektrische auto’s zien we steeds meer in het verkeer. Ook deze auto’s hebben onderhoud nodig en kunnen kapot gaan. In hybride en elektrische auto’s bevindt zich de allernieuwste technologie.
De monteurs van Autobedrijf Heijne zijn speciaal opgeleid en gecertificeerd om aan dat type auto’s te werken. Ook heeft de werkplaats daarvoor de juiste apparatuur tot zijn beschikking.