Bel ons: 020 - 497 32 74

Reconditionering

Uw huidige auto eens extra laten verwennen?

Autobedrijf Heijne biedt ook een professionele reconditionering van uw (bedrijfs)auto aan.

Dit houdt een totale reiniging in van de auto. De auto krijgt een complete schoonheidsbehandeling, zowel van binnen als van buiten. Hij wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. De lak krijgt een effectieve en spectaculaire hoogglans beschermlaag. Het interieur wordt professioneel gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd tijdens het shamporellen. Tevens zorgen wij voor ontvetting van het motorcompartiment en behandelen de diverse motoronderdelen eventueel met een glans cq. vochtwerend middel.Ook de kofferbak krijgt een grondige opknapbeurt, terwijl kunststof delen en banden weer op kleur worden gebracht en er puntgaaf uit komen te zien, net als de ramen.

Ook het verwijderen van kleine deukjes door middel van deuk en laktechniek (uitdeuken zonder spuiten) behoort tot de mogelijkheden.

Op aanvraag kunnen we ook een anti-roestbehandeling of undercoating verzorgen of het herstel van kleinere krassen, het verwijderen van stickers en herstel van bijvoorbeeld steenslagschades.

Het eindresultaat; een auto die oogt als nooit tevoren!