Bel ons: 020 - 497 32 74

Onderhoud

 

Autobedrijf Heijne verricht alle mogelijke reparaties en onderhoud aan uw auto. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats tegen scherpe prijzen. Onderhoud en reparaties aan uw auto zijn een zaak van vertrouwen. Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Tevens ontvangt u van ons een eerlijk advies en overleggen wij altijd met u alvorens tot actie over te gaan. Door de servicegerichtheid weten steeds meer mensen de werkplaats van autobedrijf Heijne te vinden. Dit zijn niet alleen auto's van een bepaald merk. Bij Autobedrijf Heijne worden alle merken en typen personen- en bedrijfsauto's onderhouden. 

Werkzaamheden
Alle werkzaamheden worden in de eigen werkplaats gerealiseerd. Door onze veelzijdigheid wordt bijna niets uitbesteed aan derden. Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding bij ons zeer goed. Alle werkzaamheden worden vooraf met de klant besproken, zodat u niet voor (financiŽle) verassingen komt te staan. In onze moderne garage voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit: 

Kleine beurt
Een kleine beurt is belangrijk voor elke auto. Het verversen van de olie is daarbij cruciaal. Tevens onderwerpen wij uw auto aan een volledige inspectie zoals die verwacht mag worden bij een service gerichte beurt. 

Grote beurt
Bij een grote beurt nemen wij uw auto goed onder handen. Wij controleren hierbij volgens de normen van de fabrikant alle onderdelen die nodig zijn. Waar nodig zullen wij dit in overleg vervangen 

Haal- en brengservice
Uniek is onze haal- en brengservice. Geen tijd om uw auto voor reparatie of onderhoud te brengen? Geen nood, wij halen uw auto bij u thuis of op het werk op en brengen deze weer terug! Voor de mogelijkheden graag even bellen met onze service-manager, hij maakt een afspraak met u!