Bel ons: 020 - 497 32 74

NAP Nationale autopas

 Duidelijkheid over de kilometerstand van een occasion. Met de Nationale Auto Pas. Autobedrijf Heijne verkoopt uitsluitend auto`s waarvan de kilometers stand kopt! Daarom worden al onze auto`s geleverd met een nap pas.


Wat is de NAP pas?

De NAP pas. Duidelijkheid over de kilometerstand bij het autobedrijf. Bij Autobedrijf Heijne wordt elke occasion geleverd met een NAP pas. Dus als er bij autobedijf heijne een occasion gekocht wordt, dan krijgt u de NAP pas en heeft u duidelijkheid over de kilometerstand.

De NAP pas, beter bekend als de Nationale Auto Pas, is een document met alle bij Stichting NAP bekende kilometerstanden van een auto, bestelauto, vrachtauto of motorfiets, inclusief de datum van registratie. Aan de opbouw van deze kilometerhistorie is af te leiden of de huidige kilometerstand van een voertuig logisch verklaarbaar is.

Alleen een occasion met een logisch verklaarbare kilometerstand aangeboden door een autobedrijf dat is aangesloten bij Stichting NAP kan worden verkocht met een Nationale Auto Pas!

Voertuigen die met een onlogische kilometerstand staan geregistreerd in de NAP-databank, bijvoorbeeld als gevolg van tellerfraude, worden niet aangeboden met een Nationale Auto Pas.


Het NAP weblabel. Duidelijkheid over de kilometerstand, op internet.

U zoekt op een occasionwebsite naar een gebruikte auto. Het NAP weblabel geeft zekerheid over de kilometerstand, van achter uw computer.

Veel mensen zoeken en vinden hun volgende auto op internet. Als een occasion op internet wordt aangeboden met het NAP weblabel, weet u zeker dat de tellerstand logisch verklaarbaar is, nog voordat u de auto in het echt hebt gezien. 

Het NAP weblabel is een digitaal keurmerk voor gebruikte auto’s met een logische kilometerstand. Als een auto op een occasionwebsite wordt aangeboden met het NAP weblabel, weet u zeker dat de kilometerhistorie bekend is en dat de auto wordt aangeboden inclusief een NAP pas. 

Het NAP weblabel is gekoppeld aan het kenteken van een auto. Alleen autobedrijven die zijn aangesloten bij de Nationale Auto Pas kunnen een occasion aanbieden met het NAP weblabel. 

Download hier een voorbeeld van de NAP-pas.