Bel ons: 020 - 497 32 74

Direct leveren/Online Kopen.

Door de digitale wereld en de drukte van vandaag de dag, zien we de wensen van een deel van onze klanten veranderen. Niet iedereen heeft meer de tijd en zin om auto’s te bekijken en om vervolgens weer de tijd om de auto op te halen. Wij merken dat klanten op zoek zijn naar een makkelijke, veilige en transparante manier om een auto te kopen. Daar spelen we bij Autobedrijf Heijne op in.


Onze auto’s zijn dealeronderhouden en door ons uitvoerig gecontroleerd voordat ze verkocht worden. Hierdoor bieden wij u de mogelijkheid om de auto direct mee te nemen. Heeft u toch nog extra wensen aan de auto?. Dat is geen probleem. Doordat wij beschikken over onze eigen werkplaats kunnen wij snel schakelen, zodat u dezelfde dag met u nieuwe auto rijklaar weg kunt rijden.


Daarnaast biedt autobedrijf Heijne de mogelijkheid de auto online of telefonisch te kopen. Wij kunnen u per mail of telefonisch uitgebreid over de auto informeren en bieden daarnaast een afleverservice op het door u gegeven adres. Dit is tevens ook mogelijk als u een auto bij autobedrijf Heijne inruilt.

Autobedrijf Heijne uw First Class Occasion Dealer!