Bel ons: 020 - 497 32 74

Bovag garantie

Ons bedrijf is aangesloten bij de BOVAG; de Branche Organisatie voor o.a. Autobedrijven. De BOVAG ziet toe op een correct verloop van transacties tussen autobedrijven, particulieren en bedrijven.

Autobedrijf Heijne geniet de BOVAG KLasse I status. Daarmee voldoen wij aan strengere aanvullende eisen volgens de BOVAG normen. U kunt ervoor kiezen uw auto aan te schaffen met BOVAG-garantie, hiermee heeft u 6 maanden volledige garantie op de auto (op auto's vanaf €4.500,00) 

Een van de grote voordelen van het kopen van een auto bij een BOVAG aangesloten autobedrijf is dat u ook gebruik kunt maken van de BOVAG verzekeringen; 


Geen eigen risico !

Interessant voor degenen die een Autoverzekering Basis hebben afgesloten mét een eigen risico. Wanneer u uw reparatie laat afhandelen door Autobedrijf Heijne heeft dit geen effect op uw eigen risico. Zo blijft u voordelig uit en tegelijkertijd bent u verzekerd van de allerbeste BOVAG-kwaliteit. Voor degenen die hebben gekozen voor een Autoverzekering Plus geldt standaard geen eigen risico bij schadeherstel door het eigen Autobedrijf.

Uw BOVAG Autobedrijf Heijne heeft alle vakkennis in huis om uw auto het beste te geven dat nodig is voor onbekommerd en veilig rijplezier. Logisch dat Autobedrijf Heijne ook zaken rondom uw auto goed en vakkundig regelt. Hij kent uw auto door en door en geeft adequaat advies over welke BOVAG Autoverzekering het beste bij u past. Zodat u nooit teveel betaalt. 

De BOVAG Autoverzekering doet als één van de weinige verzekeraars niet aan schadesturing. U hoeft dus niet bij een schade naar een onbekend autobedrijf drie dorpen verderop. U kunt voor de reparatie gewoon naar uw eigen vertrouwde BOVAG-bedrijf om de hoek en daar wordt alles geregeld. 

Vraag uw verkoopadviseur om meer informatie!