Bel ons: 020 - 497 32 74

Autotrust Garantie

Door haar scherpe prijsstelling verkoopt Autobedrijf Heijne vele auto`s door heel Nederland. Om de uitvoering van eventuele garantiewerkzaamheden voor u eenvoudiger te maken bieden wij u de mogelijkheid een Autotrust garantie af te sluiten.

 Voordelen autotrust garantie bij autobedrijf Heijne :

  • u kunt kiezen voor 6, 12 of zelfs 24 maanden garantie
  • uitvoering ook in uw eigen woonplaats!
  • brede dekking- scherpe prijsstelling


Onverwachte, hoge reparatie kosten aan uw auto behoren tot het verleden zodra u een Autotrust garantie bij Autobedrijf Heijne voor uw auto afsluit. Autotrust biedt verschillende dekkingsniveaus, van basis tot zeer uitgebreid. Zowel onderdelen als arbeid vallen onder de garantie !

Autotrust dekt de kosten van reparatie van een elektronisch of mechanisch defect. Dit houdt in dat de reparatie of vervanging van defecte onderdelen onder de garantie vallen. Maar ook de uren die de monteur er mee bezig is worden door Autotrust betaald, inclusief de uren die de monteur besteedt om het defect op te sporen. 

U mag zelf uw garage kiezen.

Bij het afsluiten van de garantie kunt u kiezen om uw auto door de merkdealer of door een algemene garage te laten repareren. Afhankelijk van de dekking waarvoor u kiest, maakt u vervolgens zelf de keuze naar welke garage u uw auto brengt.

Repareren in het buitenland is gedekt

Ook indien uw auto kapot gaat terwijl u op vakantie bent, wordt uw auto op kosten van Autotrust gerepareerd.

Wat kost een Autotrust garantie verzekering? De prijs van de garantie wordt bepaald door een aantal factoren:

  • merk en type auto
  • kilometerstand
  • gewenste dekkingsgraad en looptijd van de garantie

Vraag uw verkoopadviseur naar uw prijs.