Bel ons: 020 - 497 32 74

Gekende kwaliteit 

Bij Autobedrijf Heijne zullen we nooit claimen dat we alleen de beste tweedehands auto's verkopen. Onze kracht schuilt in veelzijdigheid.

U kunt bij ons terecht voor zeer jonge voertuigen, maar ook voor oudere wagens. Voor u is het echter van groot belang dat u weet wat u koopt. Daarom bieden wij 'gekende kwaliteit'.

Goed onderhouden (ex-lease) auto's of particuliere goed onderhouden auto's die een gecontroleerde km stand hebben, en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Zo kunt u beter dan ooit voertuigen met elkaar vergelijken en een exemplaar kiezen dat precies past bij uw wensen.

De door ons ontwikkelde formule; scherpe prijzen, een helder garantiebeleid door ons unieke pakketsysteem en een grote keuze in vrijwel alle prijsklassen, zorgt voor een vrijwel dagelijks wisselende voorraad. Uniek is de mogelijkheid tegen groothandelscondities te kopen en toch uw eigen voertuig in te ruilen! Met overgrote deel van ons occasionaanbod is direct afkomstig van het leasebedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van een auto die minimaal conform het onderhoudsschema van de fabrikant of importeur onderhouden is. De berijder van een lease-auto is namelijk verplicht het onderhoud bij de merkdealer uit te laten voeren.

Wij zijn een van de grotere BOVAG occasionspecialisten van Nederland voor personenauto’s en bedrijfswagens. Wij verkopen meer dan 1000 occasions per jaar voor een uiterst scherpe prijs en met de mogelijkheid van BOVAG of Autotrust garantie.

Daardoor kunnen wij groot inkopen en hebben wij riante schaalvoordelen. Omdat wij graag veel auto's verkopen zetten wij een minder hoge marge op onze voorraad dan collega dealers.

Voor veel mensen is het kopen van een gebruikte auto een belangrijke beslissing. De occasions die u bij Autobedrijf Heijne vindt, zijn veelal dealeronderhouden. De BOVAG occasions zijn in 95% van de vergelijkingen de goedkoopste gebruikte auto's die u in Nederland kunt vinden.

Als gerespecteerd BOVAG lid kunnen wij bij aflevering van de occasion een DEKRA keuring verzorgen, zodat u met een veilig gevoel in uw auto kunt stappen.

U bent van harte welkom in onze showroom op de Olmenlaan 1 in Zwanenburg om de occasions te bekijken - en natuurlijk voor een lekkere kop koffie!

Mocht uw gewenste occasion overigens niet op de site staan, Wij gaan graag voor u op zoek!

Autobedrijf Heijne; 1e keus 2e hands ! Amsterdam occasiondealer.

 

Autobedrijf Heijne Zwanenburg  first class occasions Amsterdam Dealer.
Auto van het jaar Autobedrijf Heijne Occasions