Bel ons: 020 - 497 32 74

Welkom bij Autobedrijf Heijne. 

Bruisend en vooruitzien; meer dan geluk en een positieve economie.


Autobedrijf Heijne sinds 1987 een begrip. Uw online occasions dealer.
Passie voor het vak, creativiteit, mee veranderen met de markt en in spelen op ontwikkelingen, dat is hoe Autobedrijf Heijne een kleine garage in Amsterdam heeft uit laten groeien tot een autobedrijf van groot formaat.

Het is deze werkwijze waarmee Autobedrijf Heijne de diverse lagen in de markt heeft kunnen bedienen en daarmee een enorme hoeveelheid mensen uit geheel Nederland aan hun nieuwe auto heeft geholpen.

In ruim dertig jaar is een uitgebreid netwerk opgebouwd. Leasemaatschappijen, merkdealers en autotaxatie-systemen zorgen voor een continue aanvoer van kwaliteitsoccasions.
De dagelijkse gang van zaken binnen ons bedrijf bruist van de activiteit om ten alle tijden als eerste met nieuwe ideeŽn en oplossingen te komen.

U wilt een scherp geprijsde occasion, inclusief alle zekerheid en een prima garantie? En wellicht een aantrekkelijke financiering (rentevrije 50/50 deal)? Bezoek dan onze bedrijf aan de Lijnderdijk 83 in Zwanenburg. In totaal biedt Autobedrijf Heijne altijd een ruime keuze uit ruim 180 first class occasions.

Showroom van Autobedrijf Heijne u occasions dealer van Amsterdam.