Bel ons: 020 - 497 32 74

Autofinanciering

De auto van uw dromen gevonden, maar (op dit moment) niet de financiele middelen beschikbaar? Een passende financiering kan uitkomst bieden! De gewoonste zaak van de wereld...ruim 80 procent van de auto's met een aanschafwaarde boven de vierduizend euro wordt gefinancierd! 

Wij krijgen veel vragen over mogelijkheden en financieringsvormen. Juist omdat veel mensen hun auto financieren, vinden wij een goed advies belangrijk. Daarom worden onze verkoopadviseurs periodiek bijgeschoold om nieuwe producten op de financieringsmarkt te ontdekken en andere financieringsaspecten verder uit te diepen. 

Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang. Ons doel is goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs, waarbij we onze klanten zoveel mogelijk service willen verlenen. Een juist gekozen autofinanciering is hier onderdeel van. 

Een auto financieren is maatwerk, wat in een rustige omgeving in alle discretie geregeld moet worden. 

Onderstaand treft u een aantal mogelijkheden aan voor de particuliere financiering van uw auto. Echter; financieren is maatwerk, neemt u contact op met ons bedrijf. Een van onze medewerkers neemt graag de tijd om met u te kijken wat de financiŽle mogelijkheden zijn.

 

Huurkoop: Financiering met een vast afgesproken rentepercentage

Met huurkoop weet u precies waar u aan toe bent: Eťn vast termijnbedrag gedurende de gehele looptijd (duur van de overeenkomst).

Productomschrijving:
Huurkoop is een financiering waarbij het geleende bedrag inclusief de verschuldigde rente wordt terugbetaald in vooraf vastgestelde termijnbedragen. Het rentepercentage wordt bij het aangaan van de financiering vastgelegd en blijft gedurende de gehele duur van de overeenkomst van kracht.

Huurkoop met slottermijn:
Huurkoop met slottermijn is een financiering met een vooraf overeengekomen laatst af te lossen termijn. Over de slottermijn hoeft alleen rente te worden betaald en geen aflossing, waardoor de maandtermijnen aanzienlijk worden verlaagd.

 

Persoonlijke lening: Financiering met een vast rentepercentage.


Met een persoonlijke lening weet u precies waar u aan toe bent: ťťn vast termijnbedrag gedurende de gehele looptijd (duur van de overeenkomst).

Productomschrijving:
Een persoonlijke lening is een financiering waarbij het geleende bedrag inclusief de verschuldigde rente wordt terugbetaald in vooraf vastgestelde termijnbedragen. Het rentepercentage wordt bij het aangaan van de financiering vastgelegd en blijft gedurende de gehele duur van de overeenkomst van kracht.


Doorlopend krediet: Vrij aflossen en opnemen.


Met een doorlopend krediet kunt u vrij aflossen en opnemen binnen een vooraf vastgesteld totaal kredietbedrag .

Productomschrijving:
Bij een doorlopend krediet wordt vooraf een totaal kredietbedrag vastgesteld. Binnen het overeengekomen totale kredietbedrag kan vrij worden afgelost en doorgaans worden opgenomen. Het termijnbedrag is een percentage van het totale kredietbedrag. Vanwege de opnamemogelijkheden en het variabele rentepercentage heeft een doorlopend krediet een theoretische looptijd (duur van de overeenkomst).

 

 

Auto financieren auto financieren autofinanciering geld lenen Heijne Zwanenburg Amsterdam autofinanciering specialist